Om oss i Teknisk Servicepartner AS

Vi startet opp på slutten av 2015 da det ble erfart et stort behov for å bistå og avlaste entreprenører og leverandører innenfor tekniske fag i en travel hverdag.

I dag utfører vi arbeider som våre kunder enten ikke har kapasitet eller nødvendig kompetanse til å utføre selv samt at vi sammen med våre underleverandører kan utføre større prosjekter.  Vi vil kalle oss en avlaster, en problemløser og en servicepartner, nettopp en Teknisk Servicepartner.

Våre kunder er små og store entreprenører og leverandører innefor ventilasjon, kjøling, rør, elektro og automasjon.

Vi utfører mindre serviceoppdrag og faste serviceavtaler så vel som større prosjektarbeider og løser de fleste utfordringer til avtalt tid og pris.

Vi  har vårt kjerneområde i Oslo og omegn, men tar på oss oppdrag i hele landet om ønskelig.

Vår målsetting er å gjøre våre kunders hverdag enklere ved å være en avlaster og en problemløser.    Vår store interesse og forståelse for tekniske anlegg er vår lidenskap, vår drivkraft og vår styrke.

 

Teknisk Serviceparter har kredittrating 5AA som tilsier at vi har høy kredittverdighet, veldig sterk evne til å oppfylle våre økonomiske forpliktelser og at det er lav risiko å samarbeide med oss for både kunder og leverandører.

 

 

Våre tjenester:

Vi har både store og små entreprenører som kunder innenfor tekniske fag og vi kan således bistå alle våre eksisterende og nye kunder med de aller fleste tjenester via både egne tjenester og gjennom samarbeidspartnere for å kunne levere akkurat det du har behov for i din tekniske installasjon.  Ta derfor kontakt for en hyggelig prat eller en uforpliktende befaring slik at vi kan hjelpe deg med å ”lande” ditt prosjekt uavhengig av om det er lite eller stort og om du trenger bistand fra flere fagområder eller å få løst en enkel utfordring.

Levert etter avtale

Våre ansatte jobber hardt hver eneste dag for at vi alltid skal overholde de frister våre kunder gir oss og som de selv har ovenfor sine kunder.

Innovative produkter

I alt fra den daglige driften til de tjenester og produkter vi leverer bestreber vi å benytte de nyeste, beste og mest innovative produktene på markedet.

Dette for å gi våre ansatte og våre kunder en mest mulig behagelig og rasjonell hverdag.

Avansert teknologi

Vi forsøker alltid å gjøre avansert teknologi mest mulig enkelt.

Vi utfører gjerne opplæring av kunder og sluttbrukere slik at den teknologien de har fått levert kan utnyttes til det fulleste og at den blir enkel å bruke..

God kommunikasjon

Vi holder deg alltid underrettet og oppdatert på status og utførelse i prosjektene og sørger for at du får all den informasjonen du trenger underveis.

Vi står klare til å bistå deg!

Hvis du ønsker vår assistanse eller om du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt!