Automasjon

Vi har lang og variert erfaring med byggautomasjon.  Vi utfører alt fra totale leveranser av byggautomasjonsanlegg med SD-anlegg til mindre utvidelser eller ombygginger av kompakte ventilasjonsanlegg.

Som sertifisert Regin Integratør kan vi levere hele deres spekter av automasjonsutstyr.  Dette medfører at vi kan levere alle typer arbeider innenfor byggautomasjon og automatikk for alle tekniske installasjoner.

Vi er også eksperter på OJ Air 2 automatikk og kan utføre alle typer arbeider med disse produktene.  Om det skulle være behov for feilsøking og feilretting, endring av funksjoner i et eksisterende anlegg, utvidelser eller utskifting av gammel automatikk.

Vi samarbeider også tett med andre automatikkleverandører og kan bistå med det aller meste innenfor de aller fleste anlegg.

Vår spesialitet er rehabilitering av automatikkanlegg i gamle tekniske installasjoner.  Vi skifter for eksempel gjerne automatikk i gamle Systemair, Exhausto (Novema) og Gold aggregater eller ventilasjonsanlegg, varme- og kjøleanlegg med ekstern tavle.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig automatikkprat enten om du har en utfordring med et eksisterende anlegg eller en forespørsel.

Vi utfører alt innen byggautomasjon!